Utorak, 14 Maja, 2024

Takmičarka u Superpotjeri postavila novi rekord, lovci nisu znali odgovor na jedno pitanje

U sinoćnjem izdanju kviza "Superpotjera" jedna od takmičarki postavila je novi rekord, pobijedivši lovce s prednošću od 39 sekundi.

IZVORklix.ba

Nastavnica engleskog jezika iz Koprivnice Ivana Polančec takmičila se u posljednjoj emisiji ovogodišnje sezone kviza “Superpotjera”, koji se emituje na HRT1.
Tokom predstavljanja, takmičarka je rekla da bi bila zadovoljna i iznos od pet ili šest hiljada eura te da joj je novac potreban kako bi se napokon odselila od roditelja.

Ivana je u početnoj igri odgovorila tačno na dva pitanje i to joj je donijelo iznos od 1.000 eura. U brzopoteznoj igri odabrala je igru protiv tri lovca i 30 sekundi prednosti. U ovom dijelu kviza, borila se za iznos od 5.000 eura.

Ona je odgovorila tačno na sva pitanja. No, greška lovaca dodatno joj je olakšala pobjedu. Naime, nakon što se niko nije javio s odgovorom, lovac Dean Kotiga netačno je odgovorio na jedno sportsko pitanje.

Kotiga nije znao da Neco Williams i Ethan Ampadu igraju za velšku nogometnu reprezentaciju pa je odgovorio američku reprezentaciju. Na kraju će se ispostaviti da niko od lovaca nije znao odgovor.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE