Petak, 17 Maja, 2024

Zorica Brunclik progovorila o jednom od najtežih momenata u životu: Izgubila sam govor, cijela kosa mi je opala

On je sa mnom bolovao tu bol, maksimalno mi je pomogao, u tim trenucima sam shvatila da je on čovjek za mene, rekla je o Kemišu.

IZVORavaz.ba

U jučerašnjem vaskršnjem izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal”, gostovali su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, koji imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, piše Telegraf.rs.

Pjevačica je govorila o svojoj najvećoj ljubavi i trenutku kada je shvatila da je Kemiš “taj”.

– Ja sam shvatila da je život toliko prolazan i kratak… Mnogo sam bila popularna, mnogo sam radila. Partnere sam tada upoznavala u hodu. Mislila sam da je to razlog zbog kojeg nismo bili srodne duše i zbog kojih smo se razilazili. Da je meni neko onda pričao da je Miroljub čovjek mog života, ne bih mu vjerovala, ali eto, mi smo se našli – rekla je Zorica pa dodala:

– On je mene nervirao jer je bio ženskaroš. Ja sam imala neki after-parti poslije koncerta u Sava Centu, a on je tada pozvao i prošle i sadašnje i buduće žene (smijeh) – istakla je ona.

Zorica je priznala da joj je jedan od najtežih trenutaka u životu bio kada je izgubila majku, a Kemiš je tada stalno bio uz nju.

– Kada mi je mama umrla, tada sam shvatila da je Kemiš čovjek mog života. Teško sam podnijela smrt majke. On je bio sa mnom 24 sata. Ja sam samo željela da odem za mamom, bez obzira na djecu… On je imao jednu vreću koja se kreće, jednog zombija. Tada nisam bila svjesna toga. Tada sam izgubila moć govora, opadala mi je kosa. U jednom trenutku sam se tuširala i nisam bila svjesna da mi cijela kosa pada po tijelu. Ugledala sam njega, a on je samo rekao: “Bakice mnogo smo te voljeli, ali nemoj da mi je uzimaš” – rekla je Zorica sa suzama u očima.

To je, kako ispričala, navelo da se trgne.

– Tada sam se trgla i shvatila. On je sa mnom bolovao tu bol, maksimalno mi je pomogao, u tim trenucima sam shvatila da je on čovjek za mene – ispričala je pjevačica, a Kemiš je jedva zadržavao suze u očima.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE