Srijeda, 15 Maja, 2024

Šejla Zonić navela razloge promjene žanra muzike: Rješenje sam vidjela u Zvezdama Granda

Šejla Zonić je na društvenim mrežama čestitala 78. rođendan svom daidži Kemalu Malovčiću te se, između ostalog, osvrnula na vlastitu muzičku karijeru.

“Daidža, sretan ti rođendan! Zdravlja, najviše zdravlja ti želim!!! Fotografija je nastala za moj prvi rođendan, prije 29 godina i ovo je moja prva fotografija saKemalom Malovčićem, a tu je i moja mama. Kada sam krenula u srednju muzičku školu, dobila sam od njega savjet koji nikada nisam zaboravila… Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talent njegujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primijenila, a primjenjujem i danas”, započela je.

Dodala je da je dok se obrazovala mnogo toga ostavila po strani, pauzirala i žrtvovala. Zbog toga se, između ostalog, s 29 godina odlučila prijaviti na Zvezde Granda.

“Nakon diplomskog, obilazila sam svijet sa svojim tadašnjim bendom pjevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na muzičkoj akademiji, shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talent i obrazovanje omogućuje”, napisala je.Također je navela da nije imala dovoljno promocije.

“Rješenje sam vidjela u takmičenju za Zvezdama Granda i nisam se pokajala. Zahvalna sam i Grandu i najdivnijoj publici koju imam, a naročito mojoj porodici i dragom Bogu”, zaključila je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE