Utorak, 9 Aprila, 2024

Otac stradale pjevačice iz Bijeljine objavio potresan status: Volio bih da mogu vratiti vrijeme

Dan za danom i evo četrdeset dana prođe. Četrdeset dana od kad sam te zadnji put zagrlio, napisao je Lazić

Nebojša Lazić, otac mlade pjevačice Andrijane Lazić koja je stradala 10. januara u Dubaiju padom s 24. sprata , oglasio se na Facebooku i posvetio bolnu objavu svojoj kćerki.

– Jedina moja. Dan za danom i evo četrdeset dana prođe. Četrdeset dana od kad sam te zadnji put zagrlio i osjetio da je ovo moje srce suviše malo da bi u njega stala sva ljubav koju sam osjećao dok si bila u mom zagrljaju.

Sreća i ponos

Anči moja, moja prva srećo, prva prava ljubavi koju sam osjetio tog novembra kada si došla na svijet. Kada sam te vidio shvatio sam da do tad nisam znao šta znači osjetiti ljubav. Ljubav, sreća i ponos bila si ti. Sa tobom je sve počelo. Uživao sam jedina moja u svakom trenutku tvog odrastanja – napisao je Lazić.

Napisao je da je uz nju, dok je rasla, shvatao da i on tek počinje uviđati svrhu i cilj života.

– Koliko sam ponosan bio na svaki tvoj uspjeh. Volio sam da te zovem moj advokatić. To sam ti govorio jer si odavno bila prevazišla mene. Tvoja upornost i tvoji ciljevi davno su prevazišli sva moja očekivanja. Koliko smo još planova imali, koliko snova. A sve se ugasilo tog kobnog januara. Nedostaješ mi. Samo dvij riječi, a toliko govore. Nedostaješ za jučer, za danas, za sutra. Nedostaje mi sve što smo imali.

“Nećeš otići dok kuca srce moje”

Volio bih da mogu da vratim vrijeme. Da te još jače zagrlim i još jednom pomirišem. Da tvoj miris mogu da osjetim sad kad te nema. Jedina moja…, ti nisi otišla. Nećeš nikad otići dok kuca ovo moje srce. Svaki otkucaj je za tebe. Promijenila si samo mjesto boravka. Otišla u raj, gdje anđelima i jeste mjesto.

Jer ti si uvijek bila anđeo. Sad svako večer gledam u zvijezde jer znam da među njima si ti. Znam da negdje od gore i ti gledaš u mene. Znam da ćeš me čekati. Jer samo je nebo dom. Volim te jedina moja…- poručio je Lazić na društvenim mrežama, prenio je Blic.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE