Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Porodica iz BiH traži osobu koja je pretukla njihovu kćerku (15) u autobusu na reklaciji Zenica-Nürnberg

Prava drama dogodila se u autobusu koji i dalje putuje iz Bosne i Hercegovine za Njemačku. Kako kaže porodica Stanić iz Novog Travnika njihova kćerka se trenutno vraća u Nürnberg (Njemačka).

Kako su nam izjavili problem je nastao zbog sjedišta a vozač nije uspio riješiti problem. Porodica je kontaktirala i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine ali nije bilo pomoći.

“Sinoć mi je dotična ženska osoba istukla kćerku u autobusu. Šoferi ne žele da mi daju ime i prezime dotične osobe. Granična policija u BiH ništa nije poduzela. Meni samo treba ime i prezime od “dame”. – počela je svoju stranu priče Nataša Stanić za portal.

Dotična je trebala osloboditi jedno mjesto da sjedne moja kćerka. Ali nije htjela. Sjela je sam na dva sjedišta i prazno mjesto zauzela sebi kako bi joj put bio komotniji.

Moja kćerka je samo pitala da li može sjesti na prazno mjesto. Svi znamo da su to autobusu puni za Njemačku i da nema slobodnog mjesta. Neće satima stajati do Njemačke.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE