Petak, 12 Jula, 2024

Vjenčanje godine u Dubrovniku: Jedna dama je privukla najviše pažnje pojavivši se bosa

Liam Stewart, sin Roda Stewarta i njegova izabranica Nicole Artukovich vjenčali su se jučer u Dubrovniku, a jedna dama je privukla najviše pažnje pojavivši se bosa.

IZVORklix.ba

Naime, riječ je o Rachel Hunter, Liamovoj majci i bivšoj Rodovoj supruzi. Za ovu priliku je odabrala elegantnu dugu haljinu, a s obzirom na to da je pala kiša, skinula je štikle i bosa hodala po tvrđavi Lovrijenac. Ona je s Rodom bila u braku od 1990. do 1999. godine. Pored Liama, imaju i kćerku Renee.

“Imala je samo 21 godinu kad smo se vjenčali, a godinu dana kasnije postala je majka. Moja sestra Mary rekla mi je da je premlada za mene dok smo hodali i bila je upravu”, izjavio je Rod u jednom od ranijih intervjua.

Klapa Kaše i Željko Barač su zabavljali goste na ovom vjenčanju, a vrhunac večeri je bio kada se pojavio Petar Grašo. Nicole je na svom Instagram profilu podijelila snimak te napisala: “O, moj Bože. Još uvijek sam u šoku. Hvala puno”.
“Sretan sam što sam bio dio ove predivne večeri… Muzika,radost i poneka suza radosnica… Nicole i Liam Stewart – sretno!”, napisao je Grašo.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE