Utorak, 9 Aprila, 2024

VIDEO Nana Fata Orlović: “Nisam budala, svoje ne dam, neću iz Bosne ni mrtva ni živa!”

Nana Fata Orlović dijeli lekcije: „Boga nosite u duši! Božije je sve, a šta zaradiš – tvoje je! Meni trebaju dobri ljudi, a ne bitange koje će lagati!”
Hadžifejzović: „Ne šalim se kada kažem da je nana Fata Orlović najbolji političar BiH. Ko se za državnu avliju bori onako i onoliko koliko ona za svoju avliju? Zar njena borba nije politika… politika ustrajnosti, politika koja ima svoj cilj, politika koja ima svoje metode i na kraju – rezultat…?“

Hadžifejzović: „Selam, hadžinice!“

Nana Fata: „Alejkumu selam! Starija je Fata od hadžinice!“

Hadžifejzović: “Kako ti je sa kćerkom i zetom?”

Nana Fata: “Dobro je! Unuka Azra unuka mi je bolja nego kćerka! To je dijete za primjer! Da mi je dočekati da se zaposli! Ona mi je najdraža!”

Hadžifejzović: “Od trinaestero unučadi, petero su magistri nauka!”

Nana Fata: “Azra mi je najdraža! Sve je dobro, sve je uredu! Hvala Vama i televizijama. Da vas nije, svijet ne bi znao šta se radi! Sve sam dočekala šta sam željela! Sad sam se i razboljela, ali je vrijeme!”

Hadžifejzović: “Naša šminkerka te malo našminkala… Onome ko ima nur ne treba šminka!”

Nana Fata: “Prošli put kad su me našminkali mislili su da sam bolesna. Sve je dobro! Žao mi je što mi sinovi nisu napravili kuće, ali ima vremena!”

Hadžifejzović: “Svima ste donijeli poklone! Ne možemo ti reći ni hvala koliko si poklona donijela.”

Nana Fata: “Neka! I treba da donosimo poklone!”

Hadžifejzović: “Ti imaš u kući jednu fotelju i ko god sjedne u tu fotelju, šta bude?”

Nana Fata: “Bude dobro!”

Hadžifejzović: “Kada je Adnan Bijedić sjeo kod tebe u fotelju, rekla si mu: ‘Bit ćeš načelnik?’”

Nana Fata: “Jesam!”

Hadžifejzović: “A kada je sjeo Denis Bećirović?”

Nana Fata: “Dobar je Bećirović, ali ko bi narodu ugodio? Ja ne mrzim nikoga! Briga me i ako me ne vole! Ja imam dobrijeh ljudi! Meni trebaju dobri ljudi, a ne bitange koje će lagati! U svojoj sam kući i lijepo je. Imam svoju penziju i dobro mi je! Djeca dobra i zdrava, hvala Bogu! Zetovi su mi dobro! Mirza mi je dobar ko dobar dan! Zeta Zlatka posebno volim! Ono majka više ne rađa!”

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE