Petak, 17 Maja, 2024

VIDEO Lepa Brena zaplakala zbog snimka na ekranu u Zetri, publika pjevala uglas “Ja nemam dugi dom”

Lepa Brena sinoć je održala svoj drugi koncert u Zetri koji je bio prožet emocijama, a pjevačica je više puta i zaplakala.

Pred kraj koncerta došao je red na pjesmu “Ja nemam drugi dom”, svjetla u dvorani su se ugasila, a na ekranu se pojavio snimak na kojem Brena sa svojom užom porodicom pjeva ovu baladu.

@sabinaefendic18

@LEPA BRENA #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #zetra #sarajevo

♬ original sound – Sabina ❤️

Legendarna pjevačica je sjedila na stolici i pokušavala suzbiti nalet emocija i suza, a potom je publika uglas počela pjevati pjesmu “Ja nemam drugi dom”.

Podsjećamo, Brena je priredila spektakl dvije noći za redom u Zetri, kao i više od dva sata dobre zabave uz svoje najveće hitove.

Brena je oba koncerta otvorila hitom “Uđi slobodno”, a potom su se nizale pjesme “Golube”, “Pazi kome zavidiš”, “Robinja”, “Ja nemam drugi dom”, “Boliš i ne prolaziš” i mnoge druge.

Turneja “Imam pesmu da vam pevam” krenula je iz Sarajeva, a pjevačica je najavila i koncerte u Brčkom, Prijedoru, Mostaru, Zenici, Laktašima i Tuzli.

 

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE