Srijeda, 15 Maja, 2024

Ukoliko već niste: Posjetite “Bungalove River Sanica” u općini Ključ

Dva bungalova su površine od 72 m2. Sadrže po 3 spavaće sobe sa ukupno 11 kreveta, dnevni boravak, wc/kupatilo, kuhinju, TV, parking , wifi.

Ako su Vam dosadili klasični smještaji i želite isprobati nešto sasvim novo, nudimo Vam uzbudljivi smještaj u drvenim bungalovima u prirodnom okruženju Sanice, prvog turističkog sela u regiji.

Bungalov River Sanica se nalazi na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine u općini Ključ. Smješten je na desnoj obali rijeke Sanice, u mjestu Sanica. Bungalov je otpočeo sa radom 2023. godine sa ciljem promocije turističkih kapaciteta općine Ključ i razvojem ribolovnog turizma. Područje uz rijeku Sanicu poznato je pod jednim imenom Sanica ili Sanička dolina, u kojoj se održavaju brojna sportsko-ribolovna takmičenja i manifestacije, od kojih je najznačajnije bilo Svjetsko prvenstvo u mušičarenju održano 2015. godine. Rijeka Sanica izvire iz tri vrela na Grmeču. Prirodni ambijent koji okružuje bungalove sa tri zvijezdice je veoma bogat, kako prirodnim bogatstvima tako i kulturno-historijskim vrijednostima ovoga dijela Bosne i Hercegovine.

Dva bungalova su površine od 72 m2. Sadrže po 3 spavaće sobe sa ukupno 11 kreveta, dnevni boravak, wc/kupatilo, kuhinju, TV, parking , wifi.

Treći bungalov u našoj ponudi je hotelskog tipa i prostire se na 200 m2, raspoređenih na pet spavaćih soba, od kojih su 3 dvokrevetne i 2 jednokrevetne. Svaka soba sadrži wc/kupatilo, dok su dnevni boravak, kuhinja, TV i wi-fi predviđeni za zajedničko korištenje tokom boravka u objektu.

U neposrednoj blizini bungalova pored same rijeke Sanice smješten je ugostiteljski objekat restoranskog tipa.

Više detalja možete pronaći na njihovoj facebook stranici klikom ispod ili web stranicu klikom na OVAJ LINK

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE