Petak, 12 Jula, 2024

Tučnjava muža i žene u Bihaću, oboje završili na Hitnoj s povredama!

U Dom zdravlja Bihać primljena je 27-godišnjakinja s vidnim povredama na licu. Nakon pregleda, konstatovane su joj lakše tjelesne povrede. U isto vrijeme, 31-godišnji muškarac primljen je zbog povreda u predjelu glave i prepona, te su i njemu konstatovane lakše tjelesne povrede.

Prema naknadnim informacijama, radi se o bračnom paru iz bihaćkog naselja Izačić. Nakon verbalnog sukoba, došlo je do fizičkog obračuna između supružnika, što je rezultiralo povredama kod oboje.

Muškarac je bio u vidno pijanom stanju, što je vjerovatno doprinijelo eskalaciji sukoba. O incidentu je obaviještena policija koja je započela istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Bračni sukobi nisu neuobičajeni, ali ovakvi slučajevi nasilja zahtijevaju pažnju i intervenciju nadležnih organa kako bi se spriječili budući incidenti i osigurala sigurnost svih uključenih.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE