Petak, 19 Jula, 2024

Tragedija! U Americi ubijen Bišćanin Orhan Hošić

Šerif okruga Genesee Christopher Swanson traži pomoć javnosti u vezi s “vrlo nasilnim ubojstvom” koje se dogodilo u općini Fenton u subotu, 6. jula.
Swanson je u nedjelju popodne, 7. jula, putem Facebook Live videa rekao da je žrtva 38-godišnji Orhan Hošić, koji je živio u općini Fenton i vodio posao iz stana u kojem je pronađen blizu raskrižja Thompson i Jennings Road.

Prema ureda šerifa, policija je poslana u subotu, 6. jula, kako bi istražila sumnjivu smrt na West Thompson Roadu gdje je pronađen Hošić.

Policija je rekla da su te večeri čuli pucnje u području te da je oko 15 sati primijećen Chevrolet Camaro koji bi mogao biti povezan s ubistvom, piše Mlive.

Ubijeni Orhan Hošić, rodom iz Bihaća. Prema izjavama šerifa Chris Swanson, Hošić je upucan sa tri hica i prema prvim nezvaničnim informacijama, ova pucnjava bila je namjerna.

Swanson je kazao da se intenzivno traga za napadačem i da se sumnja da je ubica pobjegao u Chevroletu Camaro.

Još uvijek nije poznat tačan motiv ubistva, a prijatelji ubijenog sumnjaju da je razlog svađa oko novca ili auto dijelova, sa kojim je ubijeni Hošić radio.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE