Petak, 19 Jula, 2024

Suprug Maje Šuput otkrio da se bori s neizlječivom bolešću

IZVORavaz.ba

Suprug Maje Šuput, Nenad Tatarinov, nedavno je proslavio 41. rođendan, a medijima je otkrio da boluje od neizlječive bolesti.

Njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali.

Par se zaručio 11. januara 2018. na Maldivima, a onda su se 11. maja 2019. vjenčali na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama.

Nenad je kazao kako ima vitiligo, stečeni poremećaj pigmentacije koji nastaje kao rezultat gubitka melanocita iz kože te se manifestira pojavom bjelkastih mrlja različitih veličina, lokaliziranih na bilo kojem dijelu tijela.

– Nemam nekakav problem s tim. Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja i već dulje vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti – rekao je Tatarinov za InMagazin.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE