Ponedjeljak, 15 Jula, 2024

Severina zbija šale na račun Duška Tošića zbog poruka u kojima joj se bezuspješno udvara

Severina je na društvenim mrežama zajedno s prijateljicama počela ismijavati Duška Tošića zbog poruka u kojima joj se bezuspješno pokušao udvarati.

IZVORklix.ba

Naime, Severinina drugarica Vedrana Vasić ju je u komentarima ispod snimka s koncerta u Ljubljani navela da drug “pravi” sinu 18. rođendan i pitala je radi li to.

“Radim li mu rođendan? Ne. Pjevam, da”, odgovorila je Severina, na šta je Vedrana napisala da će se upoznati.

“Kako?” – “Pa negdje, na kafi.” – “Dobro jutro, V”, našalila se pjevačica.

Sonja Dvornik ju je također pitala radi li se, a Severina je napisala: “Dobro jutro, S”.

Još jedan pratitelj ju je, po uzoru na Tošića pozvao na kafu pa je odgovorila da se ne znaju. “Pa upoznat ćemo se”, napisao je on.

Zbijanju šala na Tošićev račun se pridružio i srbijanski glumac Milan Marić koji je vodio istu konverzaciju s popularnom tviterašicom pod korisničkim imenom Volshy.

Osim što je Severina Jeleni Karleuši proslijedila Duškove poruke, poručila joj je da jede SNS sendvič i više nikad ne spominje njenog sina. Kao što je poznato, Jelena veća danima napada Severinu jer je podržala donošenje Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE