Četvrtak, 18 Jula, 2024

Šejla Zonić slavi godišnjicu braka: Evo kakvu je poruku poslala mužu

Takmičarka u “Zvezdama Granda” Šejla Zonić slavi godišnjicu braka, suprugu se obratila emotivnom porukom.

– Sretna nam druga godišnjica braka i treća godišnjica veze. A ovo je naša prva fotografija, nastala na dan kada smo se prvi put uživo sreli u mom Sanskom Mostu. Armin je iz noćne smjene krenuo na put od četiri sata, iz Tuzle i došao meni. Po osmijehu možete pretpostaviti da smo oboje odmah znali da je to to. Živjela ljubav – napisala je Šejla uz fotografiju.

Ona je ranije u razgovorima isticala da joj je suprug velika podrška u karijeri i priznala da je on glavni krivac što se prijavila u „Zvezde Granda“.

– Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovdje u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega, ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala – rekla je ona jednom prilikom.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE