Četvrtak, 18 Jula, 2024

Rita Ora o radnoj etici: Kada dolazite iz sredine u kojoj niste imali, stvarno je teško odbiti posao

IZVORklix.ba

Pop zvijezda Rita Ora nedavno je za medije otkrila kako svakodnevno dobija ponude za posao, ali i ih teško odbija jer je odrasla u radničkoj porodici.

Naime, ona je u intervjuu za The Sun govorila je o svom novom singlu “Ask & You Shall Receive”, ali i o svojoj porodici te načinu života. Otkrila je da je radoholičarka te da joj je teško odbiti poslovne prilike.

“To je jedan od mojih problema. Ne mogu stvarima reći ne. Kada dolazite iz sredine u kojoj niste imali toliko, stvarno je teško odbiti posao. Učim kako reći ne, ali volim raditi. Svi to znaju o meni”, rekla je.

Pjevačica, glumica i poduzetnica u ranom djetinjstvu preselila se sa svojom porodicom u Veliku Britaniju iz Albanije, a ranije je za medije otkrila kako se osjećala kao autsajder dok je odrastala kao izbjeglica u Londonu .

“Imam radnu etiku poput moje majke, gdje je uvijek pitam: ‘Kako mogu to učiniti?’ Moj tim kaže: ‘Ne moraš to raditi, možeš se smiriti i opustiti’. Međutim, mislim da to nemam u sebi, da budem iskrena, pa moram raditi na tome”, rekla je Rita Ora.

Inače, 33-godišnja zvijezda je u intervjuu također istakla da su njene tridesete bile najbolji dio karijere, jer osjeća da je u dvadesetim napravila sve što je željela.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE