Petak, 19 Jula, 2024

Prve snimke Meline Džinović nakon razvoda, svojim ponašanjem zaprepastila javnost

Melina Džinović viđena je prvi put nakon razvoda od Harisa Džinovića, a snimljena je u Beogradu.
Dok cijela regije i dalje bruji o razvodu Meline i Harisa Džinovića, ekipa “Paparazzo lova” sada je uhvatila Melinu dok se kretala po Beogradu i to u ne baš najboljem svjetlu.

Naime, Melina je svojim skupocjenim automobilom kršila prometna pravila pa je tako prvo prošla kroz crveno svjetlo, a zatim se i parkirala nasred ulice.

Ona je snimljena i dok je bacala smeće kroz prozor automobila, a dok je uživala u kafiću s prijateljicama, nije marila za to što joj auto stoji na nepropisnom mjestu.

Podsjećamo, Haris i Melina rastali su se nakon 22 godine braka. Ona se o razvodu nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje zbog čega je postao i tema sprdnje.

Haris i Melina zajedno imaju kćer Đinu, koja je majku otpratila na Instagramu, ali ju je kasnije i ponovo zapratila, i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE