Utorak, 9 Aprila, 2024

PRIJI POZLILO NA BINI U KRAGUJEVCU! Morala da prekine koncert, napravila PAUZU, a onda je ugledala NJEGA i nastao je HAOS (VIDEO)

Aleksandra Prijović, u okviru svoje turneje “Od istoka do zapada”, nastupila je u Kragujevcu u hali “Jezero”. Zanimljivo je da je od porodice Živojinović došao da je podrži jedino Viktor, koji se našao u publici. Priju je iz prvih redova podržala i majka Borka Mihajlović, koja nije skidala osmijeh sa lica. Pevačici se u jednom trenutku slošilo, pa je uzela kratku pauzu kako bi došla do daha i rashladila se.

Nastavila je koncert, a na scenu je izvela Tropiko bend i zahvalila se frontmenu Saletu i momcima.
Hvala vam mnogo što ste došlo, što ste pristali da dođete. Znam da vas publika voli gde god da dođete, a sigurna sam da ćete sad da napravite haos u Kragujevcu – rekla je Aleksandra.
Sale i ona su zajedno otpevali pesmu “Ne dam nikom ovu bol”, a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Nakon ovoga, Prija je otišla da se presvuče, a onda nastavila da pjeva svoje najveće hitove. U jednom trenutku je pozvala na binu prijatelja i pjevača Srećka Krečara. Voljela bih bar jednu pjesmu zajedno da otpjevamo, ako nije problem – rekla je Prija i nešto mu šapnula na uvo, a on je pristao.Dobro veče, Kragujevac. Hvala ti – rekao je Srećko, pa zajedno sa Prijom otpevao pesmu “Hej, otkad sam se rodio”.
Publika je još jednom raspametila Priju, koja je krenula da plače, iako je više puta ponovila da ne želi.

 

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE