Utorak, 9 Aprila, 2024

Brenin sin ima novu ljubav, pronašao sreću sa srbijanskom voditeljicom

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, pronašao je sreću sa srbijanskom voditeljicom Sofijom Spasojević.

On je krajem prošle godine rekao da je ponovo sretno zaljubljen. Na društvenim mrežama je objavio fotografiju s djevojkom kojoj je emotikonom srca sakrio lice.

Srbijanski mediji su sada objavili da je riječ o Sofiji Spasojević koja radi na Blic televiziji. Njih dvoje su se nedavno zajedno pojavili na Breninom nastupu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SOFIA (@spasojevicsofija)

Sofija je ranije za Blic žena rekla da je plivala za reprezentaciju Srbije.

“Bila sam višestruki državni prvak, rekorder i živjela sam za sport i izgledala, kako moji roditelji kažu u šali, kao mašina. Uslijed određenih povreda, morala sam da prestanem ozbiljno da se bavim sportom. Kako sam u tom periodu imala teško razdoblje kada je moja porodica u pitanju, što je jako loše utjecalo na mene, trening je vremenom postao nešto u čemu ne uživam, nešto što radim na silu, bez volje i želje… To se, hvala Bogu, promijenilo”, navela je.

Nakon toga se odlučila početi baviti manekenstvom, ali se i u ovoj profesiji borila s izazovima.

“Svi su mi govorili da sam prelijepa i da bih napravila čuda samo kada bih skinula 10 – 15 kilograma, vjerovali ili ne. Kada bih odlazila na slikanja, dobijala sam komentare kako mi je sve malo, kako sve puca, kako moram da prekrijem ruke i kukove, što me je dovelo do tjelesne dismorfije i poremećaja u ishrani”, kazala je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE