Utorak, 9 Aprila, 2024

Preslatka kćerkica Đule Drini izmamila osmijeh prisutnih na snimanju emisije Zvezde Granda (VIDEO)

Subota, 30. marta, donosi novo uzbuđenje za ljubitelje muzike jer nas očekuje osmi krug popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Među talentiranim učesnicima koji će se takmičiti za svoje mjesto u daljem takmičenju, naći će se i Đula Drini iz Cazina, koja će snažno nastojati da osigura svoj prolazak.

Ovoga puta, Đula je na snimanje emisije stigla sa svojim suprugom i preslatkom kćerkicom, koja je svojom prisutnošću dodatno oplemenila atmosferu. Dok je mama Đula davala izjavu za Grand TV, mala kćerkica je iskoristila priliku da malo “prošeta”, ostavljajući osmijeh na licima prisutnih.

Emisija će biti emitovana na programu Nove BH s početkom u 20:00 sati, pružajući priliku svim navijačima i ljubiteljima muzike da podrže našu Đulu u njenom nastupu. Njen talenat, trud i posvećenost zaslužuju svu podršku, a mi joj želimo puno sreće u ovom krugu takmičenja “Zvezde Granda”.

Neka Đula osvijetli scenu svojim glasom i talentom, a njena porodica neka bude njena snaga i podrška u svakom koraku ovog izazovnog putovanja kroz muzičko takmičenje. Svi zajedno možemo uživati u njenom nastupu i pružiti joj toplu podršku dok se bori za svoje mjesto među zvijezdama.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE