Utorak, 14 Maja, 2024

Predstavnica Izraela na Eurosongu plakala jer je iziviždana, na kraju je od publike dobila čak 323 boda

IZVORklix.ba

Predstavnica Izraela na Eurosongu Eden Golan rasplakala se nakon što su je prisutni izviždali, a na kraju je dobila čak 323 boda od publike.

Kao što je to bio slučaj i na polufinalu, tokom njenog izvođenja pjesme “Hurricane”, Malmo Arenom su odjekivali zvižduci. EBU ih je tokom televizijskog prenosa prigušio te montirao aplauz publike.

No, ubrzo su se društvenim mrežama počeli širiti snimci na kojima se čuje da ju je publika izviždala. Zbog toga je počela plakati nakon što je sišla sa scene, a kolege su je tješile.

Prema glasovima žirija, Izrael je bio 12. na listi sa samo 52 boda. No, publika je Izraelu dala čak 323 boda, što je ukupno 375 bodova te je na kraju ova zemlja završila na petom mjestu.

Predstavnik Hrvatske Baby Lasagna je od publike dobio 337 bodova, a od žirija 210 (ukupno 547). Osvojio je drugo mjesto.

Žiri je Nemi, predstavniku Švicarske, dodijelio 365 bodova. Od publike je dobio 226 bodova te je pobijedio s ukupno 591 bod.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE