Srijeda, 15 Maja, 2024

Lijepe vijesti iz Turske! Uspješno operisana Adnana Murtić iz Velike Kladuše

Nakon dugogodišnje borbe s izazovima oštećenog sluha, Adnana Murtić iz Velike Kladuše konačno je doživjela prekretnicu u svom životu. Upravo je završila operaciju u bolnici Medipol Mega u Istanbulu, koja je bila iznimno zahtjevna i složena, ali je sada konačno dobila priliku čuti glasove svoje djece.
Od rođenja, Adnana je suočena s teškoćama u sluhu, što ju je onemogućilo da doživi svijet zvukova na način na koji to čini većina ljudi. Umjesto toga, morala je oslanjati se na čitanje s usana kako bi komunicirala s okolinom. Taj izazov nije samo utjecao na njezinu sposobnost komunikacije, već je i ograničio njezinu interakciju s svijetom oko nje.

Međutim, zahvaljujući nizu dobrih ljudi, među kojima je bila i Krajina, podrške putem kojih je došla do saznanja o mogućnostima moderne medicinske tehnologije, Adnana je napokon dobila priliku za promjenu. Nakon što je prošla kroz zahtjevnu operaciju, koja je prvo izvršena na jednom uhu, Adnana je sada sposobna čuti zvukove oko sebe, uključujući i glasove svoje djece.

Ova operacija nije samo medicinski postupak; to je put prema novom životu za Adnanu i njezinu porodicu. Sada će moći iskusiti radost slušanja, komuniciranja bez poteškoća i u potpunosti sudjelovati u svakodnevnim aktivnostima s jasnoćom i razumijevanjem.

Adnanin uspjeh nije samo njezin vlastiti trijumf, već i inspiracija za druge koji se suočavaju s sličnim izazovima. Njezina priča podsjeća nas na važnost empatije, podrške i zajedničkog djelovanja u pružanju prilika za bolji život svima u našoj državi

U ovom trenutku, Adnana zahvaljuje svima koji su joj pružili podršku i omogućili joj ovaj predivan novi početak. Njen put nije bio lak, ali njena hrabrost, odlučnost i podrška okoline sada su nagrađeni novim poglavljem u njenom životu.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE