Petak, 12 Aprila, 2024

Petar Grašo: Da mi je neko prije osam godina rekao da ću oženiti Hanu “umro” bih od smijeha

IZVORklix.ba

Pjevač Petar Grašo (48) prije malo više od dvije godine uplovio je u bračnu luku s Hanom Huljić (33), s kojom danas ima i jednoipolgodišnju kćerkicu Albu.

Prije nego što su postali par, Grašo i Hana bili su prijatelji i suradnici, a on se sada prisjetio i jednog njihovog snimanja iz tog vremena, nakon što je listajući stari broj časopisa Gloria naletio na fotografiju njega i Hane.

“U ovom genijalnom danu, vjerovali ili ne, susreli smo se u ovom trenutku kada je ova fotografija koju gledate, nastala. Ona je svoje kadrove snimala ujutro, a ja ostatak dana, tako da se praktički nismo viđali. Da nam je neko rekao kako ću za osam godina ponovo vidjeti ovu fotografiju ispred sebe, i da će mi neko reći – ovo je tvoja supruga i majka tvog djeteta, vjerujem da bismo Hana i ja ‘umrli’ od smijeha i dali jednom drugom ‘five’, i rekli ‘što ovi pričaju’? Život je interesantan režiser i hvala mu na tome”, ispričao je Grašo za Gloriju.

Podsjetimo, za vezu Hane i Graše doznalo se malo nakon njegova prekida s Danijelom Martinović, s kojom je proveo gotovo 25 godina, no njih dvoje svoju ljubav nikad nisu okrunili brakom.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE