Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Ovo su ključni momenti nestanka djevojčice iz Bora: Zeleni punto, snimak i novi pravac istrage

Od kako se juče popodne pojavila informacija da je djevojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cijela Srbija se pita samo jedno: gdje je moglo da nestane dijete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku, bilo sa majkom, ima samo dvije godine i od koga nema traga na mjestu i u okolini nestanka.
Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka djevojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cijela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju.

1. Prekinuta potraga na terenu, istraga dobila novi pravac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su juče odmah nakon prijave nestanka djevojčice izašli na teren, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom u prigradskom naselju Banjsko polje i Brestovačkoj Banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se djevojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Kako je danas popodne saopštio MUP, policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom djeteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Kako Kurir saznaje, dosadašnji rezultati pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

“Obustavljena je pretraga terena gdje je djevojčica nestala, ali je intenziviran rad na pronalasku djevojčice i neće se odustati dok dijete ne bude nađeno” – kaže izvor Kurira.

Policija je nedaleko od kuće gdjr je nestala djevojčica, postavila šatore.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE