Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Novi detalji potrage za malenom Dankom: Svi koji su bili u blizini djevojčice su pod SUMNJOM

Potraga za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora, nastavlja se treći dan, a policija će provjeriti bazne stanice i izvršiti vještačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je djevojčica nestala.

Nastavak potrage za Dankom Ilić biće obavljen operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se djevojčica ne nalazi u okviru od 10 kvadratnih kilometara od mjesta nestanka.Policija će ispitati i ljude koji su se nalazili u blizini neposredno prije ili nakon nestanka djevojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su potencijalno propušteni tokom tekuće istrage.Svi koji su bili u neposrednoj blizini Danke Ilić su pod sumnjom što, kako navodi Tanjugov reporter, ne znači da se smatraju krivim.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva, piše Blic.Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13.45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Sistem “Pronađi me” je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, djevojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE