Petak, 12 Aprila, 2024

Odgovor takmičara na zagonetku voditeljicu srbijanskog kviza je nasmijao do suza

IZVORklix.ba

Voditeljica kviza “Pobednik” koji se emituje na srbijanskoj televiziji Prva prasnula je u smijeh zbog odgovora takmičara na postavljenu zagonetku.
Na TikToku podijeljen je isječak komičnog odgovora takmičara kviza na zagonetku koja je glasila: “Ozgor ide majke be… sin je zove majko ve…”.

Takmičarka Nada kao odgovor na zagonetku kazala je “snijeg” što nije bilo tačno, a voditeljica Aleksandra Gudelj se blago nasmijala. Potom je drugi učesnik Svetislav kazao “vjeverica”, na šta je voditeljica prasnula u smijeh.

@prvatelevizija

Jedna zagonetka je nasmejala našu voditeljku do suza! 😂

♬ original sound – Prva Televizija

Lice je prekrila rukama dok se smijala, a u opisu podijeljenog snimka na profilu TV Prva naveli su da ju je zagonetka “nasmijala do suza”.

Naposlijetku je otkrila da je rješenje zagonetke “ovca i jagnje”.

Kviz “Pobednik” sastoji se od pet igara, koje sadrže zadatke iz raznih oblasti znanja. Igre su međusobno različite po formi i sadržaju. Svaka igra ima svoja pravila takmičenja, svoj sistem bodovanja i određeni vremenski rok za rješavanje zadataka.

Poeni jednog takmičara zavise od njegovog učinka, ali i od učinka suparnika.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE