Utorak, 21 Maja, 2024

Nesreća s traktorom u Sanskom Mostu, teško povrijeđena 51-godišnja žena

U mjestu Gornji Podovi, općina Sanski Most, došlo je do tragičnog incidenta u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Kako saznajemo, 51-godišnja F.D. zadobila je teže tjelesne povrede nakon što je pala sa traktora.

Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila dok je F.D. obavljala radove na poljoprivrednom zemljištu. Iz neobjašnjivih razloga, došlo je do gubitka ravnoteže i pada s traktora, što je rezultiralo ozbiljnim povredama.

Hitna pomoć je odmah intervenisala i F.D. je prevezena na odjel hitne pomoći, gdje su medicinski timovi konstatirali teže tjelesne povrede, uključujući prelom ključne kosti.

Ovaj tragični incident podsjeća nas na važnost opreznosti i sigurnosnih mjera prilikom obavljanja radova na poljoprivrednom zemljištu ili korištenja teške mehanizacije poput traktora. Bez obzira na iskustvo ili rutinu, nezgode se mogu dogoditi u bilo kom trenutku, a posljedice mogu biti ozbiljne.

Nažalost, ova nesreća je još jedan podsjetnik na potrebu stalnog podsjećanja i edukacije o sigurnosnim mjerama na radnom mjestu, kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE