Petak, 17 Maja, 2024

“Moja prva hemioterapija…”! Zvezda Granda objavila prve slike poslije teške terapije: Opadale su mi trepavice

Pjevačica Naida Bešlagić, koja se proslavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2014. godine nedavno je progovorila o svojoj borbi sa karcinom jajnika.

Ona je putem mreža prvo objavila fotografiju bez kose i opisala detalje svoje bitke, te istakla da je najviše pomogla onima koji prolaze kroz isto.

Pjevačica je sada na Instagramu prvi put objavila fotografije koje su nastale tokom njenog liječenja i pokazala kako je tada izgledala.

– Moja prva hemioterapija, zbunjenost i strah od nepoznatog. Na glavi mi je hladna kapa. To je uređaj koji sam nabavila preko svojih prijatelja iz Amerike, navodno sprječava opadanje kose. Meni na žalost nije pomoglo, ali čula sam i vidjela kod nekih žena na Tik-Toku da djeluje – napisala je pjevačica, pa objavila i drugu fotografiju:

Fotografija je nastala sedamnaesti dan nakon moje prve hemoterapije. Te večeri sam izašla sa prijateljicama dok niko oko mene nije mogao ni da nasluti da imam kancer i da sam u procesu liječenja.

– 18. dan nakon prve hemioterapije kosa je nenormalno počela da mi opada. Nakon dva dana plakanja donijela sam tešku odluku u tom momentu za mene, a to je ošišati se, to jest obrijati glavu u potpunosti. Za svaku ženu koja prolazi sve ovo najteže je ostati bez kose – napisala je Naida, pa zaključila:

– Moja peta hemoterapija. U mojoj glavi misli “Još jedna i gotovo”. Već pred peti ciklus kreću da mi opadaju obrve i trepavice, ali ni to mi nije bio hvala Bogu danas za sve ima rješenje. Zahvalna sam jer sam i dalje dobro – zaključila je ona.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE