Utorak, 14 Maja, 2024

Misica (60) o kojoj bruji svijet: Post mi pomaže da ostanem lijepa

Pokušavam jesti organsku hranu, puno voća, puno povrća i koristiti dobre kreme, rekla je Alehandra Marisa Rodrigez.

IZVORavaz.ba

Otkako je objavljeno da je Alehandra Marisa Rodrigez (Alejandra Rodriguez) u 60. godini postala Miss Universe Buenos Ajresa Alehandra, cijeli svijet priča o njoj. Po struci novinarka i pravnica, osvojila je titulu najljepše žene u Buenos Ajresu čime se kvalificirala za takmičenje za Miss Universe Argentine.

Alehandra je priliku za takmičenje na izboru za Miss Universe dobila nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primjenjivana još od 1958., čime takmičenje više nije ograničeno za sudionice u dobi između 18 i 28 godina. Sve što je potrebno jest da su punoljetne, a Alehandra je uočila priliku i prijavila se te pobijedila mnogo mlađe djevojke.

Ona je sada otkrija tajnu svog sjajnog izgleda.

– Osnovno je živjeti zdravo, dobro se hraniti, baviti se tjelesnom aktivnošću – rekla je za tamošnju televiziju El Trece, pa dodala:

– Ono što pokušavam učiniti je povremeno postiti, mislim da to puno pomaže. Zatim pokušavam jesti organsku hranu, puno voća, puno povrća i koristiti dobre kreme.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE