Četvrtak, 16 Maja, 2024

Haris Džinović fotografiran u neobičnom izdanju: Pjevač promijenio imidž?

Mnoge je ovo navelo da prokomentarišu kako se Haris "podmladio" i da izgleda da razvod nije toliko loše utjecao na njega.

IZVORavaz.ba

Pjevač Haris Džinović nedavno se razveo od modne dizajnerice Meline, što je bilo pravo iznenađenje za javnost.

Od tada, on je nastavio život u porodičnoj vili na Senjaku sa svojim nasljednicima, kćerkom Đinom i sinom Kanom, a Melina se iselila i započela samostalni život u jednom elitnom naselju u Beogradu.

Džinoviću se život potpuno promijenio, ali ga to nije navelo da pauzira karijeru. Naprotiv, pjevač i dalje održava koncerte, nastupe i ne zapostavlja svoje poslovne i privatne obaveze.

Kako piše Telegraf.rs., Džinović je snimljen na Dedinju u Beogradu kako “juri” ulicama. Dok se vozio sam, jedna stvar nije mogla da promakne reporterima – i to da je promijenio imidž!

Navikli smo da ga vidimo sa šeširom na glavi, pa je prava rijetkost vidjeti ga bez asesoara na glavi.

Ipak, šešir je ovog puta zamijenio kačketom, koji je okrenuo naopačke, kao što uglavnom nose dječaci i mladići.

Mnoge je ovo navelo da prokomentarišu kako se Haris “podmladio” i da izgleda da razvod nije toliko loše utjecao na njega.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE