Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Marija Šerifović napušta “Zvezde Granda”: Evo koja pjevačica će je zamijeniti u žiriju

Veliki je zalogaj, Marijine cipele su velike za ispuniti, ali ću da budem vrlo objektivna, rekla je Marijina kolegica

IZVORavaz.ba

Marija Šerifović će nakratko napustiti stalnu postavu žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a njenu poziciju zauzet će mlada muzička zvijezda.

Pjevačica Sanja Vučić će tokom jedne emisije “Zvezde Granda” zamijeniti svoju kolegicu Mariju Šerifović, koja je zbog privatnih obaveza spriječena da se pojavi na snimanju, piše Informer.rs.

Jedna novinarska ekipa našla se na Košutnjaku te tom prilikom razgovarala s nekadašnjom članicom popularne grupe “Hurricane”, koja je otkrila kako se osjeća i da li je veliki zadatak zamijeniti zvijezdu kao što je Marija:

– Veliki je zalogaj, Marijine cipele su velike za ispuniti, ali ću da budem vrlo objektivna. Mislim da ću da doprinesem nekim svojim mišljenjem. To je samo za jednu emisiju, jako mi je zanimljivo. Mara se brzo vraća – rekla je ona, pa dodala da se čula s evrovizijskom pobjednicom, te se s njom i savjetovala oko žiriranja:

– Čula sam se s Marijom, ona mi je dostavila spisak svojih želja, kako bi željela da ocjenjujem, pošto već nju mijenjam i uopšte se ne kose naša mišljenja. Tako da se nismo dugo dogovarale – dodala je pjevačica.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE