Petak, 12 Jula, 2024

Majstor Muhamed Kajtazović nakon razgovora u policiji završio u bolnici!

Prvi smo objavili priču o nemilom događaj u Pećigradu gdje vlasnici porodične kuće nisu htjeli platiti majstoru Muhamedu Kajtazovć građevinske radove koje je on sa svojim ekipom odradio kod njih.

Prije početka radova, vlasnik kuće dao je kaparu za početak gradnje. Nakon toga, vlasnik nije uplatio niti jednu KM majstorima. On je potom polupao sve prozore na kući.

Danas je Muhamed išao na informativni razgovor u policiju stanicu.

“Dragi prijatelji znani i neznani da vas obavijestim da sam jučer bio pozvan u policiju zbog otiska prstiju i slikanja, a reakcija od strane policajca nije bilo nimalo ugodna. Bilo je zastrašivanja, psovki, ružnih riječi prema meni. Nisam mogao dobit riječ da ja nešto kažem i sve sam to izdržao kod policije.

Prilikom izlaska iz policijske stanice ,me uhvatio stres, gušenje u prsima i gubitak svijesti odmah sam otišao u hitnu Dom zdravlja Cazin. Imao sam visok tlak i gušenje, odmah su mi dali injekcija tablete i poslali su me za Bihać gdje su me zadrzali cijeli dan kako bi mi konstatovali i olakšali moje bolove.

Isto su bile injekcije tablete, jutros u Domu zdravlja ponovo vađenje nalaza i tablete i dalje upute specijalistima i psihijatru zbog stresa. Kratko pretrpio sam sve i svašta a dosta sam bolje hvala Bogu i doktorima.

Danas sam ponovo u 13h imao razgovor sa gospodinom načelnikom policijske stanice Cazin koji je bio jako lijepo i kulturan prilikom razgovora sa mnom, a policajac koji je vršio silu na mene jučer će biti pozvan na razgovor i dalje sta ga sljeduje.

Takoder moram da naglasim da su me gosoda tužila za uvredu časti i strah, također i za štetu na prozorima na njihovoj kući. Također ću ih ja tužiti za prevaru i za neplaćen posao prema meni.

Moram stati sa lajvovima i ružnim komentarima prema gospodama koja mi nisu platila jer me zakon uvjerava sve više da cu imat velike kazne zbog toga. Sad je čekanje za poziv tužioca u Sud. Ja vas sviju pozdravljam i zahvaljujem se na moralnoj i financijskoj potpori sviju vas” – izjavio je Muhamed.

Kako tvrdi nimalo mu nije bilo lako, pretrpio je sve i svašta i završio u bolnici. Kako je rekao za naš portal još uvijek nije dobio svoje pare.

Ukoliko financijski želite podržati Muhameda i njegovu porodicu, to možete uraditi na sljedeći način.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE