Utorak, 9 Aprila, 2024

Izvor iz kraljevske porodice otkrio šta će Kate Middleton najvjerovatnije iduće uraditi

IZVORklix.ba

Izvor iz kraljevske porodice je za britanske medije otkrio šta će Kate Middleton najvjerovatnije iduće uraditi.

Naime, naveo je kako će princeza govoriti o svom zdravstvenom stanju na idućem javnom događaju na kojem se bude pojavila.

“Ona i princ William su najotvoreniji kada su u kontaktu s javnosti. Vjerujem da će ona to tako i uraditi. Očekujem da posluša svoj instinkt i donese tu odluku. No, neće žuriti”, dodao je.

Kao što je poznato, iz Buckinghamske palače su u januaru naveli da će ona ići na operaciju abdomena. Zatim su objavili kako je operacija bila uspješna i da će ostati u bolnici od 10 do 14 dana, nakon čega će se vratiti kući kako bi se dodatno oporavila.

S obzirom na to da ona dugo nije viđena u javnosti, počele su kružiti teorije vezane za njen “nestanak”. Neki smatraju da ona ima ozbiljnih zdravstvenih problema, dok drugi misle kako je u porodici izbio skandal zato što ju je William navodno prevario.

Prije nekoliko dana je objavljena fotografija na kojoj Kate pozira s djecom, koja je očigledno lažna. Kate je nakon toga na Twitteru navela da se “previše zaigrala” tokom uređivanja fotografije.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE