Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Hrvatska pjevačica prisjetila se perioda života kad je mislila da joj se srušio cijeli svijet

IZVORklix.ba

Pjevačica Anđa Marić fotografijom se prisjetila teškog perioda u životu kada je mislila da joj se srušio cijeli svijet.

Ona je na Instagramu podijelila staru fotografiju te otkrila i priču koja stoji iza te fotografije.

“Upravo te sedmice, prije 15 godina, nastala je ova fotografija u stanu moje bake Agnes u Budimpešti. Snimio me je moj prijatelj i bivši suprug Matjaž Zore. Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši. Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se pred petoricom prijatelja i suradnika – mojim frizerom, šminkerom, dizajnerom – stvoriti privid da je sve u najboljem redu. Ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, rekao mi je: ”Ti meni ne možeš lagati.’ Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same…”, navela je.

‘Ipak, sada kada gleda tu fotografiju i razmišlja o prošlosti shvaća da su to predivne uspomene.

“Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, gledajući ovu sliku shvaćam da je ona najdivniji hommage mojoj baki, Mađarskoj, mađarskoj, djetinjstvu i kulturi koji smo ikada mogli stvoriti. To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, ‘A Nyár’, izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku”, napisala je.

Podsjećamo, bivša pjevačica grupe Flare Anđa Marić prije deset godina otkrila je da boluje od multiple skleroze, a ljekari su joj davali najgore prognoze. Međutim, ona nije odustajala i danas se gotovo u potpunosti oporavila.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE