Srijeda, 15 Maja, 2024

Hilary Duff rodila kćerku kod kuće, fotografije poroda objavila na društvenim mrežama

Američka glumica Hilary Duff rodila je četvrto dijete, kćerkicu koju je dobila sa suprugom Matthewom Komom, a kojoj su dali neobično ime.

IZVORklix.ba

“Sada znamo zašto smo je čekali toliko dugo, usavršavala je te preslatke obraščiće! Mjesecima sam sanjala o tome da te držim u svome naručju, a proteklih pet dana upoznavanja, gledanja u tebe i tvog mirisanja bili su trenutci čiste magije. Svi te volimo kao da si s nama oduvijek”, napisala je Hilary na svom Instagram profilu i otkrila da su kćerki dali ime Townes Meadow Bair.

Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu gdje je prati gotovo 27 miliona ljudi, vidljivo je kako je je djevojčicu Townes Meadow rodila u vlastitom domu, što je sve popularniji trend u svijetu slavnih, a odlučila se za porod u bazenu s toplom vodom.

Da je trudna po četvrti put, američka pjevačica i glumica otkrila je božićnom čestitkom na kojoj su ona, suprug i troje djece, 12-godišnji sin Luca te dvije kćerke, petogodišnja Banks Violet i trogodišnja Mae James Bair.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE