Petak, 12 Aprila, 2024

Hana: Bitno je što sam za ramazan objavila sliku u kupaćem, a pucnjava u Sarajevu je sporedna stvar

Hana Hadžiavdagić je odlučila odgovoriti onima koji su je kritikovala zbog toga što je za ramazan objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

“Bitno je što sam ja objavila sliku u kupaćem u vrijeme ramazana, ali to što je u Sarajevu svaku drugu noć pucnjava u strogom centru grada na 500 metara od policijske postaje, napadi na žene, pljačke i što je sigurnosna situacija ubjedljivo najgora u regionu… E to je totalno sporedna stvar”, objavila je.

Dodala je da je “sramotno u šta se ovaj predivni grad pretvorio i što pravih Sarajlija, bez opanka u prvom koljenu, više nema (možda jedan posto)”.”Svatko ko je otišao, kada pročita vijesti iz Sarajeva, može samo da kaže: ‘Hvala ti, Bože, što si mi pružio priliku pa sam pobjegao na vrijeme'”, zaključila je.

Pratitelji su se složili s njom u komentarima, a ona je, između ostalog, sebe okarakterisala kao “dežurnu ćafirku koju treba mrziti jer je kriva što je mladost takva”.

Podsjećamo, Hana je nedavno odmarala u Obertauernu te je na -10 stepeni pozirala uz bazen. U januaru je također privukla pažnju nakon što je prošetala u halterima u francuskom ski resortu Val-d'Isere.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE