Ponedjeljak, 10 Juna, 2024

Golub sletio novinarki na glavu neposredno prije javljanja uživo, njena reakcija nasmijala mnoge

Novinarki News Nationa nedavno je golub sletio na glavu neposredno prije javljanja uživo, a njena reakcija nasmijala je mnoge.

IZVORklix.ba

Budući da je kamera bila upaljena, novinarka Kellie Meyer odlučila je snimak podijeliti putem svog X profila te nasmijati pratitelje. Naime, ona se u trenutku izvještavanja za News Nation nalazila ispred Bijele kuća, kada se ova neobična situacija dogodila.

Dok se pripremala za prijenos uživo, golub joj je odlučio sletjeti na glavu. Iako u jednom trenutku nije znala što se dogodilo, ubrzo je shvatila, popravila kosu i rekla da je dobro.

“O moj Bože, sletio je direktno na mene”, rekla je u šoku, a ona se nasmijala i nastavila s poslom.

No, njena reakcija kada je u jednom trenutku zamalo opsovala pred kamerama, nasmijala je mnoge.

“Ljudi, znam da je danas bilo puno vijesti, ali ptica mi je sletjela na glavu neposredno prije nego što sam krenula uživo s javljanjem ispred Bijele kuće. Taj golub baš se želio uključiti u program. Naravno, sve je zabilježila i naša kamera. Uživajte”, napisala je.

Korisnici društvenih mreža su je podsjetili na jednu legendu, koja kaže da će osoba kojoj golub sleti na glavu biti sretna. Zbog toga su joj neki predložili da kupi listić za igre na sreću. Također, mnogi su je pohvalili zbog smirenosti i koncentracije.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE