Ponedjeljak, 10 Juna, 2024

Bišćanka Selma Čavkić pjesmom „Otkopčano jeleče“ oduševila žiri “Nikad nije kasno” (VIDEO)

Takmičenje „Nikad nije kasno“ došlo je do samog kraja, a upravo na Nova BH možete gledati prenos prve polufinalne večeri. Za odlazak u finale bori se 12 takmičara, a žiri će na kraju večerašnje emisije izabrati samo pet imena koja će imati priliku da odu u samo finale.

Šesta po redu večeras bila je Selma Čavkić koja dolazi iz Bihaća i ima 44 godine. Nekada je učestvovala u „Zvezdama Granda“, a Anu Bekutu je posebno obradovalo što je srela Selmu nakon nekoliko godina.

Žika ju je pitao je li podigla cijenu nastupa s obzirom na to da se pojavljuje u jednom od najgledanijih takmičenja u regiji.

– Pa naravno da sam podigla cijenu, neće ostati na istom – rekla je ona.

Selma je otkrila da ima bend u kojem svira njen suprug, a sin pjeva. Također je otkrila da već četiri dana ide iz države u državu i radi punom parom.

Ona se ovog puta predstavila pjesmom „Otkopčano jeleče“ od Zorice Brunclik, a njen nastup možete pogledati u videu ispod.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE