Petak, 17 Maja, 2024

Glumica na kritike da je prestara za bikini odgovorila još vrelijom fotografijom

IZVORavaz.ba

Glumica Dona Deriko (Donna Derrico) iz “Čuvara plaže” privlači pažnju mladolikim izgledom, ali i ostavlja prostora nagađanjima za brojne estetske zahvate kojima se podvrgla.

Dona ima 56 godina, a mjesecima unazad je na meti kritika zbog provokativnih fotografija i nevjerovatnog izgleda za nekog ko je u šestoj deceniji, a naročito što se njen izgled ne razlikuje mnogo od nekadašnjeg, u čuvenom “Baywatchu”, a prošle su decenije, piše B92.

Na udaru kritika je i zbog toga što objavljuje sadržaj “neprimjeren” svojim godinama, što joj poručuju u komentarima, a na ove navode odgovorila je još jednom provokativnom fotografijom – u donjem vešu.

Prethodno je rekla da se lijepo osjeća uprkos tome što svakodnevno dobiva negativne komentare i što joj govore da je “prestara” za slike u bikiniju na društvenim mrežama.

Zamolila je sve da budu ljubazni danas, a poručila je i sljedeće:

“Svijet je okrutno mjesto i znam da je teško. Držite se, bit će bolje.”

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE