Petak, 17 Maja, 2024

Barbarez usred noći podijelio objavu, navijači oduševljeni

Sergej Barbarez jučer je službeno predstavljen u prostorijama N/FS BiH na poziciji selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a brojni navijači Zmajeva konačno su dočekali da nekadašnjeg kapitena ponovo vide kako predstavlja našu zemlju.

Novi selektor je također oduševljen prilikom da vodi Bosnu i Hercegovinu, a sinoć je usred noći podijelio objavu na društvenim mrežama. Objava se sastoji od fotografije sa predstavljanja i hashtaga #neverforgetwhereyoucamefrom, ili “nikada ne zaboravi odakle dolaziš”.

Veliki broj navijača ostavio je likeove i komentare, od poruka podrške do savjeta koga bi Barbarez trebao pozvati u reprezentaciju.

Barbarez bi uskoro trebao objaviti i saradnike ustručnom štabu, a iz N/FS BiH dolazi informacija da će novi selektor biti okružen drugim legendama i članovima zlatne generacije bh. fudbala, kako je to najavio predsjednik saveza Vico Zeljković.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE