Petak, 12 Jula, 2024

(FOTO) Grmljavinsko nevrijeme praćeno ledom sručilo se na dijelove BiH i nastavlja svoj pohod

U jednoj od svojih objava BH Meteo je objavio fotografiju dolaska nevremena u Prnjavor uz popratni komentar u kojem su napisali samo jednu riječ – strašno

Grmljavinsko nevrijeme praćeno ledom zahvatilo je pojedine dijelove Bosne i Hercegovine. Kako javlja BH Meteo, trenutno je na najvećem udaru sjeverni i sjeveroistočni dio naše zemlje.

– Jako nevrijeme proteže se od Stanara preko Prnjavora ka Laktašima i kreće se dalje prema sjeveru ka Srbcu, Derventi, Brodu. Druga jaka ćelija kod Tuzle kreće se ka Brckom i Bijeljini, piše BH Meteo.

Grad u Stanarima/BH Meteo

U međuvremenu građani na društvenim mrežama objavljuju fotografije nevremena koje se približava njihovim mjestima. Tako se mogu vidjeti fotografije iz Dervente, okoline Prnjavora…

U jednoj od svojih objava BH Meteo je objavio fotografiju dolaska nevremena u Prnjavor uz popratni komentar u kojem su napisali samo jednu riječ – strašno.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE