Petak, 17 Maja, 2024

Esmir Mujkić pronašao veću svotu novca i vratio novčanik vlasniku

Esmir Mujkić iz Bosanske Krupe je danas u Hrvatskoj na autoputu pronašao veću svotu novca i vratio vlasniku!

Naime sve se dešavalo kad je Esmir danas iz Bosanske Krupe krenuo u Sloveniju gdje inače živi i radi.

Na put je krenuo poslijepodne jer radi treću smjenu i stao je u Hrvatskoj da odmori na odmaralištu Lekenik koje se nalazi na relaciji Sisak-Zagreb.

Nakon što se zaustavio, ugledao je torbicu u kojoj je bila veća svota novca i dokumenti od osobe koja se zove Boris. Esmir je uzeo to sa sobom i ostavio na sljedećoj benzinskoj stanici kod Zagreba.

Sve je uslikao i javio portalu gpmaljevac da objavimo kako bi se našao vlasnik dokumenata i novca.

Samo 15 minuta nakon naše objave vlasnik Boris je pronađen.

Vlasnik se uputio na benzinsku gdje je Esmir sve ostavio i preuzeo je sav svoj novac i dokumente. Boris inače ne koristi Facebook pa je putem porodice od nas tražio kontakt broj od Esmira da ga nazove i posebno mu se zahvali.

Esmir nam se javio iz Slovenije, kaže treća smjena je počela i drago mu je da je vlasnik pronađen. “Samo ono što zaradim me zanima i ni u jednom trenutku nisam pomislio da novac zadržim za sebe“, rekao je Esmir za portal gpmaljevac.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE