Četvrtak, 16 Maja, 2024

Dramatičan incident na benzinskoj pumpi u Cazinu: Otac fizički napao kćerku, policija brzo reagovala

Na parkingu benzinske pumpe “Durić” u cazinskom naselju Ćoralići, zabilježen je dramatičan incident. Naime, 20-godišnja djevojka bila je izložena fizičkom napadu od strane svog oca.

Prema izjavama svjedoka, situacija je eskalirala nakon što je otac iznenada stigao na spomenutu benzinsku pumpu i počeo verbalno napadati svoju kćerku. Ubrzo nakon toga, verbalne uvrede su prerasle u fizički napad, gdje je nesretna djevojka bila meta udaraca svog oca, posebno po licu.

Srećom, brza reakcija policijske patrole spriječila je daljnje nasilje i osigurala sigurnost djevojke. Otac je odmah priveden u Policijsku stanicu kako bi se dalje istražile okolnosti ovog nemilog događaja.

Očev napad na vlastitu kćerku izazvao je zaprepaštenje i osudu među svima koji su bili svjedoci ovog incidenta. Nema izgovora za ovakvo nasilje, posebno u porodičnom kontekstu, te se nadamo da će pravda biti zadovoljena i da će žrtva dobiti potrebnu podršku i zaštitu.

Ovaj događaj je također podsjetnik na važnost brze intervencije i suradnje građana s policijskim snagama kako bi se spriječilo i suzbilo nasilje u društvu.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE