Petak, 19 Jula, 2024

Đina Džinović uradila još jednu estetsku korekciju: Evo kako sada izgleda

Đina je sada na Instagramu pokazala svoj novi uradak.

Đina Džinović dvadesetogodišnja je kćerka Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline. Đina je, poput majke, velika ljubiteljica mode i luksuzne garderobe, a neosporna je i njena ljubav prema estetskim operacijama i korekcijama.

Đina je sada na Instagramu pokazala svoj novi uradak – usne.

Ljepotica, koja se još uvijek nije oglasila o skandalu između svojih roditelja koji već mjesecima pune naslovne strane regionalnih medija, najprije je objavila snimku na kojoj se vidi kako su joj usne izgledale prije zahvata, a potom i drugu iz automobila na kojoj su u prvom planu njene nove, punije usne.

Đina Džinović uradila još jednu estetsku korekciju: Evo kako sada izgleda

Đina Džinović uradila još jednu estetsku korekciju: Evo kako sada izgleda

Dvadesetogodišnjakinji ovo nije prvi put da se odlučila povećati usne hijaluronom, a također nije ni jedina intervencija kojoj se, vlastite volje, prepustila.

Naime, mediji su svojevremeno prenijeli da je Đina hijaluronom ispravljala nepravilnosti na kukovima, takozvani ‘hip dip’, kako bi dobila efekt kukova poput Kim Kardashian, a poznato je i da je operirala nos kako bi bio manji i prćastiji.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE