Srijeda, 17 Jula, 2024

Cazinjanka Kenana Durić ostvarila odličan uspjeh na Državnom prvenstvu frizera

Kenana Durić, talentirana frizerka iz Cazina, nedavno je postigla izvanredan uspjeh na Državnom prvenstvu frizera BiH održanom u Zenici. U konkurenciji iskusnih frizera, Kenana je osvojila 3. mjesto u kategorijama Seniori muški – commercial fade cut i Seniori muški – street style. Osim toga, zauzela je 4. mjesto u ukupnom plasmanu u kategoriji muška salonska moda, što dodatno ističe njen talenat i vještinu.
Ovi rezultati su ogromno priznanje za Kenanin rad i stručnost. Njen uspjeh nije prošao neprimijećen jer je bila drugoplasirana u državi, što joj je donijelo pravo da se takmiči na prestižnom međunarodnom frizerskom natjecanju u Parizu ove godine.

Odlazak na međunarodno natjecanje u Parizu predstavlja značajnu priliku za Kenanin dalji profesionalni razvoj. To je prilika da pokaže svoj talenat, vještine i kreativnost na globalnoj sceni frizerske industrije.

Kenana Durić je postala inspiracija mnogim frizerima i frizerkama u Krajini, dokazavši da se predanim radom, strašću i talentom mogu postići izvanredni rezultati.

Čestitamo Kenani na njenom dosadašnjem uspjehu i želimo joj puno sreće i uspjeha na međunarodnom natjecanju u Parizu. Njen rad je inspiracija za sve nas, pokazujući da su upornost i predanost ključevi uspjeha u svakom području.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE