Srijeda, 15 Maja, 2024

Brena poslije koncerata u Sarajevu: Teško je opisati uzbuđenje i radost kada ovdje pjevate nakon 15 godina

Lepa Brena je na društvenim mrežama objavila fotografije s koncerata u Sarajevu te izrazila zahvalnost publici koja ju je podržala u Zetri.
“Teško je riječima opisati uzbuđenje i radost kada poslije 15 godina ponovo pjevati pred sarajevskom publikom. Moja sreća je još veća jer sam uspjela da pjesmom prenesem sva moja osjećanja, ljubav i zahvalnost zbog podrške koju imam od vas svih ovih godina. Zauvijek zahvalna, Lepa Brena”, napisala je.

VIDEO PRILOG

Od članova publike, kolega i prijatelja je dobila brojne pohvale za održane koncerte, a među njima je i Nina Badrić, koja je napisala: “Jedna je Brena. Karijera vrijedna divljenja.”Brena je imala želju nastupiti u Sarajevu u godini u kojoj se obilježava 40 godina od održavanja Zimskih olimpijskih igara. Tada je pjevala s legendarnim Đorđem Balaševićem.

Prisutni su uživali u retrospektivi njene karijere duge više od 40 godina. Pojedini momenti su za nju bili naročito emotivni pa se tako rasplakala tokom izvedbi pjesama “Pazi kome zavidiš” i “Ja nemam drugi dom”.

Na sceni su se pojavile i Senidah, Milica Todorović i Ana Bekuta. Turneja “Imam pesmu da vam pevam” krenula je iz Sarajeva, a pjevačica je najavila i koncerte u Brčkom, Prijedoru, Mostaru, Zenici, Laktašima i Tuzli.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE