Srijeda, 15 Maja, 2024

Borac optužuju da su sudije na njihovoj strani, Dodik poručio: “Kako bušimo federalne klubove, nek su mi oni pošteni”

Naravno kako i inače to biva s predsjednikom manjeg entiteta, moralo se to ubrzo razviti u prepirku, a započeo je hvaljenjem Borca

Milorad Dodik je sinoć gostovao na Face televiziji kod Senada Hadžifejzovića, a nakon političkih tema osvrnuli su se i na one nešto opuštenije – sportske.

Naravno kako i inače to biva s predsjednikom manjeg entiteta, moralo se to ubrzo razviti u prepirku, a započeo je hvaljenjem Borca.

– Borac je prvi, jesi li vidio kako sve ove federalne klubove “buškamo” redom? – upitao je Dodik Hadžifejzovića, na šta je popularni voditelj uzvratio:

– Joj, što sa sudijama to “ludilo” radite – poručio mu je Hadžifejzović.

Naravno, Hadžifejzović je aludirao na to da su navijači većine ostalih klubova u Wwin ligi BiH vrlo nezadovoljni sa suđenjem u utakmicama Borca.

– Au, a vi ste pošteni? “Ubiste” se od poštenja… Vi “pužete” od poštenja… Vi ništa ne možete pošteno – kazao je Dodik, da bi se zatim osvrnuo i na Igokeu:

– Borac je prvak, Igokea je svaki put šampion…

Međutim, voditelj ga je prekinuo, poručivši da je Bosna nedavno pobijedila Igokeu, na šta se osvrnuo Dodik.

– Pa dobro, jesmo izgubili od Bosne. Naši igrači su ih malo potcijenili, ali vidjet ćeš kad dođu u Laktaše… – poručio je Dodik.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE