Srijeda, 15 Maja, 2024

Apel za pomoć! 15-godišnji dječak Sanjin treba pomoć dobrih ljudi!

Apel pokrećemo za 15-godišnjeg Sanjina. Rođen je sa deformacijom stopala i luksacijom kuka. Pozivom na broj 17039 donirate 2 KM. Molimo vas za podjelu apela.
Sanjin Neslanović iz Busovače nije imao bezbrižno i normalno djetinjstvo zbog urođene deformacije oba stopala i luksacije lijevog kuka. Njemu je i hodanje predstavljalo problem, a kamoli trčanje, igranje sa loptom…

Prohodao je tek sa dvije godine. Imao je nekoliko operacija u našoj zemlji i u Istanbulu. Sada su mu potrebna još dva operativna zahvata. Na prvom bi se radila korekcija kuka, a na drugom produžavanje noge.

Uprkos svemu navedenom, Sanjin je uvijek veseo, pun pozitivne energije i dobrote. Za njegove operacije u Istanbulu potrebno je 22.100 eura, a mi ovaj iznos želimo prikupiti ovim apelom. Za liječenje ovog predivnog dječaka smo i ranije pokretali apel za liječenje.

Osim poziva na broj 17039 donacije za Sanjina su moguće i putem web platforme wwwPOMOZIBAorg ili naših žiro računa.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE