Utorak, 14 Maja, 2024

Adisa Salkić (36) iz Bosanske Krupe izgubila bitku s karcinomom: “U neki bolji svjet bez bola i patnje odlazi naša hrabra lavica”

U 36. godini života preminula je Adisa Salkić iz Bosanske Krupe. Smrt mlade majke dvoje djece i supruge potresla je Krajinu, ali i sve one koji su je poznavali.

Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od ove mlade žene koja je vodila bitku s karcinomom, a jedna od njenih prijateljica je podijelila i posljednju prepisku s njom od prije nekoliko dana u kojoj Adisa navodi da je loše i da ima jake reakcije na zračenje.

Od mlade majke koja nažalost nije uspjela izboriti se s opakom bolešću, oprostilo se i Udruženje oboljelih od karcinoma “Mimoza” Bosanska Krupa:

“U neki bolji svijet, svjet bez bola i patnje odlazi naša hrabra Lavica Adisa Salkić .Da joj dragi Allah podari lijepi džennet a familiji sabur”, naveli su u svojoj objavi na Facebooku.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE