Utorak, 21 Maja, 2024

100 hiljada dolara je ovaj ‘napaćeni’ narod giftovanjem uplatio ovoj dvojici hudnika, za bolesnu djecu nam je teško izdvojiti 2 KM”

Sanel Hadžić, poznatijem kao Sanel Patak i Zehrudin Nadarević, poznatijem kao Huda Company glavne su face na društvenim mrežama ovih dana u Bosni i Hercegovini. Kako oni zarađuju “smeta” sarajevskom političaru (Stranka za BiH) Mirsadu Bahtanoviću koji je analizirao je njihov TikTok.
Podsjećamo u jednom momentu ovaj meč je pratilo preko 60.000 osoba a potrošeno je stotine hiljada maraka za ovu 5-minutnu manifestaciju. Kraj meča dobio je Bosni i Hercegovini novog “kralja Tiktoka” koji je sa preko 700.000 coins-a pobijedio Hudu i skinuo ga sa trona.
Kako tvrdi sarajevski političar građani su na ovu manifestaciju potrošili 100.000 dolara.

“100.000$ je ovaj ‘napaćeni’ narod tzv. giftovanjem uplatio ovoj dvojici hudnika. Djecu nam po klubovima i kafićima za basnoslovnu sumu novca, srpski izvođači udaraju tenama po glavi. Za djecu oboljelu od raznih malignih, teških bolesti nam je teško izdvojiti 2 KM.

Nismo mi napaćen već intelektualno zaostao narod koji teži ka ovim novim europskim vrijednostima. Slika i prilika s(R)tanja nacije. Dobar dan “napaćeni” narode Bosne i Hercegovine”, napisao je Mirsad Beganović.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE