Petak, 17 Maja, 2024

Žena spriječila krađu na Baščaršiji dok je pozirala za fotografiju: “E jesi našao koga ćeš džepariti”

Bio je poprilično agresivan, pa smo morale vikati nasred Baščaršije

Dok je pozirala za fotografije na Baščaršiji, influenserica Razija Čolaković je bila meta pokušaja džeparenja.

Njena prijateljica je fotografisala, a za to vrijeme nepoznati muškarac je prišao iza njenih leđa i otvarao ruksak. Na kraju se odbranila od pokušaja džeparenja, a priču je objavila na Facebooku.

– Eh ovakve fotke još nikad niste vidjeli… Po prvi put otkako dolazim u Sarajevo, desio mi se pokušaj džeparenje, tj pljačke i to tako fino, lagano i najnormalnije dok sam ja pozirala za slikanje.

Prijateljica me slika, kao što vidite, ja pravim poze a lik je lagano prišao iza mojih leđa, otkopčao ruksak, u tom momentu moja prijateljica prilazi i viče na njega, ja se okrećem njemu pogledam ga u oči u kažem, potpuno smirena: “E jesi našao koga ćeš džepariti, sinko ja sjedim po tri sata na tiktoku za pet maraka”! I potpuno smireno zakopčam ruksak.

Ove se smiju i vrište na njega u isto vrijeme, rekli smo mu pozvat ćemo policiju ako se ne udaljiš. Bio je poprilično agresivan, pa smo morale vikati nasred Baščaršije. Srećom, nije uspio ništa uzeti. Negdje sam sadake podijelila.

Eto šta se desi kad ti je važnija poza i dobra slika od bilo čega drugog. Hej ako ništa, evo imamo nas dvoje zajedničku fotku, sad će i on postati popularan”, napisala je žena na svom Facebook profilu, a ispod je i objavila fotografije, baš u trenutku kada džeparoš pokušava otvoriti njen ruksak – napisala je Čolaković.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE